Този сайт използва бисквитки за да предоставя услугите си. Като продължите да използвате сайта, Вие се съгласявате с условията за ползване Политика за поверителност

Запознайте се с Туна - новата интернет сензация

Сподели:

 Туна не е обикновено куче. Преди всичко той представлява много интересна кръстоска между дакел и чихуахуа и американците го наричат "Chiweeni”. За отрицателно време Туна набра зашеметяваща популярност и се превърна в интернет сензация. Туна си има собствен уеб сайт и профил в Instagram, който има хиляди последователи. Но къде се крие чарът на това малко кученце, който действа като магнит за толкова много интернет потребители? Туна изглежда доста нетрадиционно - той има неправилно лице, сбръчкана брадичка, издадена лисича муцуна и предни зъби, които стърчат напред. Собственичката на кученцето Къртни Дашър е главният „виновник” за успеха на Туна. Тя е тази, която успява да улови в кадър забавните физиономии, които прави кучето и ежедневно да ги публикува в интернет пространството.

 

Историята на Туна е трогателна. Като малко пале той е бил захвърлен на улицата. Местен фермер го намира по пътя край Сан Диего и го прибира, за да може по-късно да го предлага за продан. Още в мига, в който го вижда бъдещата му стопанка Къртни се влюбва в него и веднага изявява желание да го закупи. Днес на снимките на Къртни и Туна, които красят интернет профилите им, ясно си личи колко дълбока привързаност цари между тях.

Феновете на Туна в Instagram наброяват над 600 000 и не спират да растат всеки ден.

 

Профили:

http://instagram.com/tunameltsmyheart

https://www.facebook.com/pages/Tuna-Melts-My-Heart/138338072984333?ref=hl

https://twitter.com/Tuna_the_dog

 

 

Обяви за Кучета
Търся дом
Търся дом
Цена: Безплатно!
гр.Добрич

Харесайте страницата ни във Facebook