Този сайт използва бисквитки за да предоставя услугите си. Като продължите да използвате сайта, Вие се съгласявате с условията за ползване Политика за поверителност

Топ 6 на животните, които покориха социалните мрежи

Сподели:

 Ерата на модерните технологии и интернет комуникации дава широко поле за изява на хора с различни таланти. Всъщност не само на хора, но и на животни. Може да се каже дори, че някои животни добиват толкова голяма популярност в интернет, че засенчват хора от света на шоу бизнеса.

 Социалните мрежи дават възможност на хората да бъдат част от една голяма интернет общност. Усещането за принадлежност към нещо, което събира стотици, понякога и хиляди на едно място, е наистина страхотно. Социалните мрежи вдъхнаха живот на нов вид общуване и създаване на познанства - виртуалното.

 Снимките и клипове с животни са едни от най-гледаните в интернет и това не е случайно. Проучване доказва, че гледането на снимки и видеа с малки деца и животни действа успокояващо и намалява стреса.

 Тази статия е посветена на шестте най-очарователни животни, спечелили слава и обичта на хиляди интернет потребители.

 

Sockington - повелителят на Twitter

С успеха си в интернет тази котка спокойно слага в малкия си джоб кучета, хамстери, прасенца и други животни. Сокингтън е собственост на интернет активиста Джейсън Скот и до момента общия брой на последователите в Twitter е 1.35 милиона. Причината за това са забавите и неангажиращи статуси, които се публикуват ежедневно в профила.

https://twitter.com/sockington

 

Boo - топ кучето на Facebook

Една котка владее Twitter, а един симпатичен померан печели всеобщите симпатии във Facebook. Буу е най-търсеното и харесвано куче във Facebook. Освен това той е официално титулуван за най-сладкото куче в света. Неговата страница е сред най-посещаваните на ден и наброява над 14 милиона фена (интересно дали и Марк Зукърбърг е сред тях). Статии със снимки за Буу редовно красят страниците на списание „People”. Всъщност успехът на Буу е напълно оправдан. С нежния си поглед и пухкав външен вид, наподобяващ плюшено мече, Буу е една мила гледка, която веднага стопля сърцата. Как да не се влюбиш в него.

https://www.facebook.com/Boo

 

Мару – кралят на YouTube

Още един представител на семейство Котки, който привлича огромен интерес. Това е котето от Япония - Мару и господства в платформата за видеосподеляне YouTube. Мару е известен със страстта си да се пъха в различни картонени кутии. Клипчетата с него са приятни и забавни и привличат многобройни посещения. Неговия канал в  YouTube се следи от над 455 000 регистрирани потребители, а някои видеа са гледани от над 108 милиона зрители. Това е наистина много сериозен успех, който малко хора са успели да постигнат до този момент.

https://www.youtube.com/user/mugumogu

Звяр – знаменитост „с връзки”

Създателят на Facebook  се оказва  голям любител на кучета. Кучето на Марк и Присила Зукърбърг се казва Звяр и също държи почетно място по популярност в тази социална мрежа, но на този етап още не може да засенчи дългогодишния ветеран Буу. Звяр е порода Унгарско овчарско куче и, разбира се, дължи славата си на своите известни стопани. Няма съмнение, че им се отплаща с подобаваща доза любов и смях. Снимките на Звяр за забавни и хората ги харесват. Профилът му се следи от над 1.9 милиона почитатели. Кой знае, може скоро да видим Звяр в някоя от златните класации на списание Forbes. 

/снимка www.dailymail.co.uk/ 

https://www.facebook.com/beast.the.dog

 

Кучето Mishka

Хъскитата са изключително интелигентни кучета. Mishka е поредното доказателство за това. Тя може да говори! На видеоклиповете с нея ясно се чува как тя произнася фрази като "Обичам те", "Добре дошли", "Здравей", "Обама" (на английски език). Затова никак не е учудващо, че нейният канал има над 588 хиляди абонати. Mishka е популярна и в останалите социални мрежи. Страницата ѝ във Facebook се следи от над 481 000 потребители, а последователите ѝ в Twitter наброяват повече от 17 500. https://www.youtube.com/channel/UCyP1SvkDY0EaCjDAJnNMLBw

Костенурката JFK

Кой би предположил, че една костенурка би могла да се радва на толкова голямо внимание в интернет. Въпросното създание е кръстено на известното нюйоркски летище JFK след като се превръща в причина за спиране на движението и объркване на десетки полети. Появата на костенурката на летището предизвиква смут и объркване на движението, а това довежда до отлагане на няколко полета. Не е за вярване как едно толкова малко и бавно същество може да наруши рутината на цяло летище. След тази случка костенурката JFK получава в своя чест профил в Twitter, който печели светкавично бързо над 8000 последователи.

https://twitter.com/jfkturtles

 

 

Харесайте страницата ни във Facebook