Този сайт използва бисквитки за да предоставя услугите си. Като продължите да използвате сайта, Вие се съгласявате с условията за ползване Политика за поверителност

Изтекла обява: Клубни Бултериери с ЛЕГИТИМНО РОДОСЛОВИЕ!

Клубни Бултериери с ЛЕГИТИМНО РОДОСЛОВИЕ!

Намира се в:
обл. Пловдив
Ваксинация
Родословие
Паспорт
Публикувана на:
25 Юни 2014, 15:52:14
Валидна до:
23 Септември 2014, 15:52:14
ОБЯВАТА Е ИЗТЕКЛА

Публикувана от: Христо Неновски
Телефон: 0886346210
Сподели:

Клубни кучета порода Английски Бултериер в развъдник Imperator Bull гр.Пловдив , родени на 17.05.2014г. Снимките са правени на възраст от 30 дена(периодично ще бъдат публикувани актуални снимки, както има качени снимки и на родителите - Ch. Sunshine Bulls Crazy Girl x Imperator Bull Antonini ) , кученцата ще бъдат готови за взимане от новите си собственици след навършване на двумесечна възраст-обезпаразитени,ваксинирани,чипирани,ще имат международен ветеринарен паспорт и РОДОСЛОВИЕ  издадено от БККАБТ,който е единствения носител на правата за породата в България! Само БККАБТ издава легитимни родословия на територията на страната!БККАБТ(Български Киноложки Клуб Английски Бултериер)е член на Българската републиканска федерация по кинология (БРФК), която е пълноправен член на Международната федерация по кинология (FCI).

Единствено БККАБТ има право да издава ВАЛИДНИ РОДОСЛОВИЯ на английски бултериери на територията на България. Тези родословия са валидни във всички държави членки на FCI.

http://bullterrierbg.org/

https://www.facebook.com/pages/Bulgarian-Kennel-Club-English-Bullterrier-BKCEBT/129400710410896

Клубни Бултериери с ЛЕГИТИМНО РОДОСЛОВИЕ!
Клубни Бултериери с ЛЕГИТИМНО РОДОСЛОВИЕ!
Цена: По договаряне
обл.Пловдив
Последно разгледани от Вас

Харесайте страницата ни във Facebook