Този сайт използва бисквитки за да предоставя услугите си. Като продължите да използвате сайта, Вие се съгласявате с условията за ползване Политика за поверителност

Изтекла обява: Руски сини котета

Руски сини котета

Намира се в:
гр. София
обл. София
Възраст: 2 месеца
Публикувана на:
01 Септември 2018, 20:28:33
Валидна до:
01 Октомври 2018, 20:28:33
ОБЯВАТА Е ИЗТЕКЛА

Публикувана от: Добрина Динова
Телефон: 0876898779
Сподели:

Продавам Руски сини котета – мъжки и женски, обезпаразитени външно (с Fypryst) и вътрешно (с Drontal). ГОТОВИ ЗА ВЗЕМАНЕ. Вече се хранят самостоятелно (с висок клас гранули, паучове, пастетчета, с кисело мляко, витаминни добавки и др.) и са с трайно изградени хигиенни навици. За подробности и въпроси – по телефона.

---

Руската синя котка (лат. Felis catus) се смята за една от т.нар. аборигенски породи - тя е обитавала руските земи от векове. Била е любимка на царе и императори. Нито един руски кораб не е потеглял, без да има поне една такава котка на борда си, тъй като е с невероятни ловджийски умения и е била известна като унищожител на плъхове и др. гризачи.

Руската синя котка е с интересна козина: сиво-синкава на цвят, много къса, прилича на плюшена и има долен слой. Тежи от 4 до 8 килограма, в зависимост от пола и условията на живот.

Грижите за Руската синя котка не са големи - достатъчно е да сресвате козината ѝ веднъж седмично. Не се препоръчва да я къпете повече от четири-пет пъти годишно, за да не повредите козината ѝ.

Руската синя котка има нужда от общуване със стопанина си и се чувства зле, ако не се гали и не я глезите редовно. Обича да се катери върху гардероби и шкафове, не харесва открити пространства. Тя ще спи под одеялото Ви или ще се сгуши в някоя кутия.

Руската синя котка е умно животно, но силният ѝ интелект е в комбинация с известна доза инат, затова понякога е трудно да бъде приучена на каквото и да е. Ако обучавате Вашата котка без да ѝ се карате, тя постепенно ще се научи да прави това, което искате от нея.

Руската синя котка е добре да бъде хранена с консерви и сухи храни от висок клас („Royal Canin”, „Sheba”, „Matisse”, „ProPlan”). Препоръчва се 75 на сто от готовата котешка храна да е гранулирана и 25% - мокра, консервирана. Сухата храна поддържа здрави и чисти зъбите и козината на животното. Ако храните любимеца си с натурални продукти, приготвени у дома, съчетавайте месо и мляко в едно ядене. Месото, подходящо за Руската синя котка, да е сварено пилешко, пуешко и телешко. Може да давате кисело мляко, извара, сметана. Забранени са сладкото, пърженото, соленото, лютивото, киселото.

Руски сини котета
Руски сини котета
Цена: 200 лв.
гр.София
Последно разгледани от Вас

Харесайте страницата ни във Facebook